zaterdag 17 juli 2010

Welkom!

De kadootjes zijn ingepakt, het welkomstpakket klaargezet net als de extra kleren voor de jongens. Ook zijn mijn zomerkleren die mij net iets te groot zijn opnieuw gewassen en gestreken zodat oudste zus die misschien aan kan doen als ze wil. Meike en Twan hebben tekeningen gemaakt en zijn alweer even bij de huisjes op de camping wezen kijken: "In welk huisje wonen ze dit jaar, mam?"
We hebben extra stoeltjes gekocht om in onze tuin met zijn allen te kunnen zitten en dus te kunnen eten. Het gras is gemaaid en de stoep geveegd. Stiekem is er bij het boodschappen doen al rekening gehouden met een flinke gezinsuitbreiding de komende weken. De rosé staat koud en de filet americain ligt klaar!
In de laatste nieuwsbrief voor onze medewerkers is de komst van zus en de jongens al aangekondigd, zodat ze niet raar op zullen kijken van een enorme invasie komende maandag. Maar om de een of andere vage reden is er geen personeelslid te vinden die niet meer weet wie de familie uit Amerika is...
Opa en oma camper waren al een week te vroeg richting Friesland gereden. Of was dat toch alleen voor de WK finale?
Vorig jaar hadden we geen idee wat ons te wachten stond, waren we niet echt voorbereid, maar bleek de hele vakantie van de family één groot feest te worden.
Maar deze zomer hebben we er weken naar toe geleefd, en nu het bijna zover is rijst natuurlijk de vraag of we dit jaar met zijn allen wel aan de hoge verwachtingen zullen voldoen....
Maar één ding is zeker: Sil, je bent van harte welkom!

1 opmerking:

  1. Ik word hier bijna verlegen van. Ja we hebben er net zoveel zin in en ja het wordt vast weer een feest, met de gebruikelijke chaos. De kleren van de Gap zitten in de koffer en we kijken uit naar het ijsje-na-het-eten bij de snackbar.

    BeantwoordenVerwijderen